УСЛУГИ

Вашият комфорт за нас е # 1 приоритет

Нашата цел е комфортен и здравословен климат във всеки дом!
Термопомпи
Термопомпата е най-енергоефективния източник на топлина! Нейната енергийна ефектвност зависи от правилното оразмеряване на необходимата мощност. Нашите специалисти ще Ви помогнат в подбора на най-подходящия за Вашия дом модел. Извършваме качествен монтаж, който ще Ви гарантира дълъг експлоатационен живот.
Подово отопление
Подовото отопление е най-комфортното и икономично отопление за всеки дом. За най-добри резултати следва да се комбинира с термопомпа или кондензен газов котел. Фирма БУЛПРО е официален партньор на РЕХАУ и винаги предлагаме най-иновативните технологии. Монтираното от нас подово отопление е с 10-годишна пълна гаранция!
Газови котли
При монтажа на газовите котли нашите специалисти подхождат изключително отговорно и професионално, съобразно всички нормативи и най-съвремени световни стандарти. Нашето оборудване и използвани технологии изключват субективния фактор при съединяването на тръбните съединения и по този начин гарантираме абсолютното качество и надежност на газовата инсталация.
Вентилация
Използването на принудителна вентилация с рекуператор спестява до 90 % от енергията. Пресният въздух намалява концентрацията на въглероден двуокис и респективно увеличивава кислорода в дома. Рекуператорът спомага и за намаляване на влажността и алергените. По този начин се постига по-здравословен климат за Вас и Вашите деца.
Климатици
Предлагаме монтаж, сервиз и профилактика на сплит- или мултисплит климатични системи. За хотели и административни сгради, можем да Ви предложим проектирането и изграждането на VRF-климатизация с безпламъчно съединяване на медните тръбни съединения с гарантирано безпроблемно работно налягане до 75 bar.
Водопровод и канализация
Изграждане на вътрешно-сградна водопроводна инсталация с високи хигиенни качества, липса на шум или пад на налягане при използване на повече от един източник. Възможност за мигновена топла вода с двойно-проходни колена. Използване на медни, иноксови или тръби REHAU RAUTITAN Stabil и тръби за безшумна канализация REHAU RAUPIANO PLUS.
Монтаж на климатик

Монтаж на климатик

Прецизно, внимателно и професионално

Почти винаги монтажът на климатик е свързан с проблеми за клиента. Къртене, мръсотия, а понякога и некомпетентно изпълнение на услугата.

Всичко това го забравяте с нас! Прахосмукачка, необходимата пробивна техника, вакуум-помпа, усмихнат екип и всичко друго, което е необходимо за качествена услуга.

Монтаж на газов котел

Качествени и сигурни газови и хидравлични връзки

Ние монтираме газовите котли, като използваме метод за студено пресоване на фитинги към газовите тръбни трасета, специално произведени и маркирани.

Същата технология използваме и към хидравличните връзки на отоплителната и водопроводна инсталация.

gazov_kotel_ariston
подово отопление

Подово отопление

От специалисти направили хиляди кв.м. подово отопление

Нашата фирма има дългогодишен опит в направата на подово отопление в Германия и България. Качествената ни работа в дългогодишното ни партньорство с РЕХАУ, ни донесе признанието „Оторизиран РЕХАУ партньор“!

Затова ние можем да Ви предоставим 10-годишна пълна гаранция!

Вентилация за дома

Чист въздух - здравословен климат

Осигуряването на чист въздух за дома е не по-малко важно от топлината през зимата.

Вентилацията на апартаменти и къщи с рекуператор вече е възможна и достъпна за всеки. Спрете алергените и фините прахови частици! Осигурете си кислород и ниски нива на СО2, намалете влажността, за да имате пълноценна почивка и здрав сън.

rekuperator
Система за чиста вода РЕХАУ

Водопровод и канализация

Чиста вода и безшумна канализация

Погрижете се за Вашите деца и техните деца.

Предлаганите от нас водопроводни системи са антибактерицидни и същевремено дълговечни. С 10-годишна пълна гаранция! Безшумната канализация осигурява необходимия комфорт и дискретност. Готовите елементи за мивки, душове и вградени тоалетни, гарантират последващото качествено насищане с арматура и фаянс.

Вашето спокойствие също е # 1 приоритет

Гаранционно и извънгаранционно обслужване
Профилактика на климатик

КЛИМАТИЦИ ЗА ДОМА

Обучени специалисти за
монтаж & сервиз
Профилактика на климатик

КЛИМАТИЦИ ЗА ОФИСА

Отопление & Охлаждане
монтаж & обслужване & сервиз
Вентилация на кухня

ВЕНТИЛАЦИЯ ЗА ЗАВЕДЕНИЯ

Енергоспестяваща вентилация
монтаж & сервиз & подръжка