Умна отоплителна система

09.08.2019
Направете Вашата отоплителна система умна
REHAU NEA SMART 2.0 black
Стаен термостат REHAU NEA SMART 2.0  black-Copy
Управление на отоплението
Управление през смартфон

Умна отоплителна система с управление през смартфон! А, защо трябва да живеем в миналия век, когато става въпрос за отопление? Инсталациите за подово отопление, охлаждане и вентилация вече могат и трябва да се контролират и през Вашия смартфон. Дори и възможно и гласово управление. Можете да обедините в една система управлението на осветление, отопление, щори и други ел. уреди и фотоволтаична инсталация.

Винаги онлайн

Директната връзка по всяко време и от всяко място, както и моментното получаване на съобщения, гарантира още по-добро управление на отоплителната инсталация. Вие я настройвате спрямо текущите за часа или деня необходимостти от микроклимат или температура на топлата вода за битови нужди.

Правилният избор

Изберете си термопомпа или газов котел, които стандартно идват с управление през смартфон и направете веднага Вашата умна отоплителна система. Това е важно за ниските сметки за ток или газ. Ще можете да контролирате температурата по всяко време. Ще следите разхода на енергия. Ще можете да правите сравнение с минали периоди по дни, месеци, години. Ще знаете текущо какви са Ви разходите за газ или електрически ток.

Спестете пари

Има едно правило в енергоспестяването! А, то е, че 1 градус по-ниска поддържана температура води до 10% по-малко енергия за помещението и съответно по малко изразходвани пари. Затова е важно, когато не се използва определено помещение или дом в определен час или ден, неговата температура да се поддържа по-ниска.

Бърз и качествен сервиз

Възможността за дистанционен контрол на термопомпата или газовия котел води и до по-добро сервизно обслужване. Сервизният център получава предварително информацията за възникнала грешка или авария и по-този начин може да я отстрани по-лесно. Веднага, чрез онлайн въздействие или с вече подготвено сервизно посещение и съответната резервна част.

С помощта на приложението за смартфон, ще можете да зададете стойността на 1 кВт/ч енергия за ел. енергия или природен газ. Така термопомпата или газовия котел или хибридната термопомпа ще „знаят“ кога да използват по-евтината енергия!

Бъдете умни – направете си отоплението умно!