Модул VWZ AI MB6 за управление на термопомпи aroTHERM plus VWL

SKU: 0010031648

лв.684.00 лв.684.00

Модул VWZ AI MB6 за управление термопомпи aroTHERM plus VWL

Аксесоар към новото поколение термопомпи въздух-вода Vaillant aroTHERM plus VWL.

Този модул VWZ AI MB6 за управление термопомпи може да се подвърже с всички модели термопомпи Vaillant aroTHERM plus VWL, когато към тях не са добавени uniTOWER plus интегриран серпентинен бойлер с 9 kW ел. нагревател или Хидравличен модул за термопомпи aroTHERM plus VWL

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Модул VWZ AI MB6 за управление термопомпи aroTHERM plus VWL

Аксесоар към новото поколение термопомпи въздух-вода Vaillant aroTHERM plus VWL.

Този модул VWZ AI MB6 за управление термопомпи може да се подвърже с всички модели Vaillant aroTHERM plus VWL, когато към тях не са добавени uniTOWER plus интегриран серпентинен бойлер с 9 kW ел. нагревател или Хидравличен модул за термопомпи aroTHERM plus VWL.

 Smart уред за умен дом

Отоплението и производството на топла вода могат да се управляват чрез системния контролер sensoCOMFORT. Той е с графичен дисплей с висока разделителна способност. Ако желаете, Вашия aroTHERM plus може да се управлява удобно и чрез вашия смартфон или таблет с помощта на приложението в комбинация с интернет модула sensoNET.

Всичко в едно: топла вода, отопление и охлаждане

Отоплението, съобразено с климата, е много лесно с термопомпите въздух-вода Vaillant aroTHERM plus VWL. Термопомпата не консумира никакви природни ресурси, тъй като използва безплатна енергия от околната среда (въздуха) – тя се нуждае само от електричество за текуща работа. А, него можете да генерирате  сами със собствената си фотоволтаична система. Разходите за придобиване също са сравнително ниски, тъй като aroTHERM plus е една от най-достъпните термопомпи на пазара.

Безплатна доставка за цялата страна! При поискване – възможност за монтаж на термопомпа или цялостна отоплителна система.

Цена за 1 бр.

Допълнителна информация

Тегло 5 кг
Размери 40 × 30 × 10 см