Газови котли VaillantГазов котел Vaillant ecoTEC Plus VUW 346/5-5

SKU: 0010021973
Разпродажба!

лв.4,524.00лв.3,845.00лв.3,845.00

Vaillant EcoTEC Plus газов кондензен котел

Нашата класика за всяко приложение на супер изгодна цена!

Оптимално съотношение цена-качество с доказана технология.

Регулиране на мощността в режим на отопление от 6.4- 30.6 kW

Мощност при производство топла водa – 34.7 kW

Дебит на топла вода при ∆t 30 – 16.3 л/мин

Разход на газ при максимална мощност:

– природен газ – 3.7 м3/ч

– пропан – 2.7 кг/ч

Коефициент на ефективност – 109% Размери: в/ш/д – 720/440/372 мм

*Подходящ за жилища от 80 до 300 кв.м. с две бани

  • Описание
  • Допълнителна информация

Описание

Газов котел Vaillant ecoTEC Plus VUW 346/5-5

Газов котел Vaillant ecoTEC Plus VUW

Нашата класика за всяко приложение!

Оптимално съотношение цена-качество с доказана технология.

Класически дизайн.

Правилният размер на производителността за всеки имот.

По избор се управлява чрез приложение, докато сте в движение.

Предлага се и като комбинирано устройство с вградено приготвяне на топла вода (VCW) или с вграден резервоар за съхранение на гореща вода (VCI).

Регулиране на мощността в режим на отопление от 6.4- 30.6 kW

Мощност при производство топла водa – 34.7 kW

Дебит на топла вода при ∆t 30 – 16.3 л/мин

Разход на газ при максимална мощност:

– природен газ – 3.7 м3/ч

– пропан – 2.7 кг/ч

Коефициент на ефективност – 109% Размери: в/ш/д – 720/440/372 мм

*Подходящ за жилища от 80 до 300 кв.м. с две бани

Интелигентен комфорт

С двуконтурния немски кондензен газов котел Vaillant ecoTEC plus VUW, които са изпробвани и тествани милион пъти, винаги имате правилното решение под ръка, независимо дали е за апартамент, еднофамилна или многофамилната къща или търговския имот – широкият диапазон на мощностите от 14 до 120 kW гарантират това.

С оптималното си съотношение цена-качество, Vaillant ecoTEC plus е идеален за навлизане в модерната технология за кондензация на газ. Той работи по енергоспестяващ начин, здрав е в употреба и може да работи с всички видове газ.

Ефективната технология спестява от портфейла Ви, защото нискоенергийната циркулационна помпа Ви позволява да спестите до 15% разходи за отопление и 50% разходи за електроенергия в сравнение със старите устройства за отопление.

Може да комбинирате Vaillant ecoTEC plus със слънчева система или термопомпа (така наречената хибридна система).

Доказано изпълнение и технология на справедлива цена

Мултисензорната система записва всички важни данни на устройството – от качеството на газта до управлението на помпата и налягането на водата. Възоснова на тези данни газовият кондензационен котел оптимизира работата си, без да сте забелязали. Vaillant ecoTEC plus може да се инсталира бързо и лесно в съществуващи и нови сгради и да се комбинира гъвкаво.

Възможно е впоследсвие и надграждане със слънчева система и/или термопомпа.

Доказан дизайн, класически и компактен

Надеждният Vaillant ecoTEC plus се представя оптически и технически в класически дизайн.

Благодарение на компактните си размери устройството заема малко място. Използвайте спечеленото пространство за живот, а не за отопление!

Точната услуга за всяка нужда

Vaillant ecoTEC plus се предлага в различни размери на изпълнение и с различни възможности за приготвяне на топла вода.

Стенните газови котли Vaillant ecoTEC plus дават надеждно и дълготрайно решение както за новите жилища, така и при модернизация на съществуващите инсталации за отопление чрез едноконтурните модели за отопление (модели VU) или чрез двуконтурните уреди с ингегрирано производство на топла вода (моделите VUW).

Комфортна икономичност

Модерните газови кондензни котли спестяват спрямо конвенционалните газови уреди трайно 10-20 % от разходите за газ, тъй като отнемат топлината от водните пари в изгорелите газове.

Благодарение на интегрираната в газовия котел Vaillant ecoTEC plus VUW система Aqua-Kondens, кондензния ефект се използва и при производството на топла вода.

Разумен разход на газ

Ново съществено преимущество на новото поколение газови котли Vaillant ecoTEC plus е т.н. „адаптивна модулация на мощността чрез самообучение“. Уредите сами адаптират мощността, с която да работят както при отопление, така и при производство на топла вода и по този начин спестяват още повече енергия. Бъдете разумни и спестете пари още с избора си на газов котел!

Големият диапазон на модулация на мощността – от 20 % до 100 % дава възможност на газовите котли Vaillant ecoTEC plus идеално да се напасват към съответната потребност от топлина. По този начин котлите спестяват енергия, но и по-малко се износват и осигуряват по-дълъг живот на експлоатация.

Вградена ефективност от най-високо ниво

Въреки компактните размери в газовите котли Vaillant ecoTEC plusса вградени всички необходими компоненти. И то така, че лесно да могат да бъдат обслужвани.

Важно преимущество е вградения „интегрален кондензен топлообменник“. Той е изграден от неръждаема стомана и капсулирана горивна камера. Това осигурява оптимална топлинна и звукова изолация, което прави газовите котли Vaillant ecoTEC plus изключително безшумни. Големия размер на тръбите на топлообменника осигуряват малко съпротивление на циркулационната помпа и съответно по-малък разход на ток.

Каскадни решения

Газовите котли Vaillant ecoTEC plusVUW 346/5-5 могат да се използват и за отопление на големи жилищни или обществени обекти чрез каскадни системи – до 8 уреда. Това дава възможност за обезпечаване на максимална мощност от 240 кВт. За ефективно управление се предлагат системи (контролери) за регулиране на уредите според климатичните условия.

Висок комфорт за топла вода

За производство на топла вода чрез системата „Aqua-Power-Plus“се активират допълнителни и мощността на газовите котли се увеличава до 20 %: от 20 кВт на 24 кВт, от 24 кВт на 30 кВт и от 30 на 35 кВт. Така се осигурява допълнителен комфорт на топла вода, който е особено ефективен при зимни условия.

В цената са включени:

Сифон за кондензата, комплект коаксиален комин 0,8 м, комплект фитинги за присъединяване към отоплителната и ВиК система. Безплатен пуск, настройка и обучение на потребителя!

Поръчайте своя Vaillant ecoTEC plusVUW 346/5-5 и/или газова и отоплителна инсталация тук.

 

 

Допълнителна информация

Тегло40 kg
Размери45 × 60 × 72 cm